Sanatatea ta este pe primul loc, cu MediHelp Card.

Asistenta 24/7 in limba romana

Asistenta 24/7 in limba romana

Be green – Fara multe hartii, fara formulare de claim. Totul se realizeaza online, prin aplicatia aferenta cardului de plata MediHelp.

Be green – Fara multe hartii, fara formulare de claim. Totul se realizeaza online, prin aplicatia aferenta cardului de plata MediHelp.

Platesti cu banii nostri

Platesti cu banii nostri

MediHelp Card

Cardul de plata MediHelp te ajuta sa achiti mult mai simplu serviciile medicale de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este ca la final sa achiti utilizand cardul de debit MediHelp.

Poti utiliza cardul in reteaua de parteneri ce cuprinde 1.4 milioane de clinici sau la orice alt furnizor medical ales de tine, care accepta plata cu un card de debit.

Cu ajutorul cardului de plata MediHelp, scapi de grija platilor pentru serviciile medicale si a intocmirii cererilor de despagubire. Cardul de plata MediHelp iti permite sa achiti direct cu banii asiguratorului, fara a fi nevoie sa platesti cu fondurile proprii si sa astepti ulterior rambursarea costurilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, noi iti incarcam cardul cu fonduri suficiente, iar apoi poti achita cu cardul direct la furnizorul medical.

Cum functioneaza

1
Programeaza-te

Programeaza-te

Programeaza-te la clinica aleasa de tine pentru serviciul medical de care ai nevoie.

MediHelp Card
2
Contacteaza-ne

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne cu minim 24 ore inainte. Departamentul Customer Care analizeaza informariile transmise si, dupa verificarea eligibilitații, cardul MediHelp va fi incarcat cu suma necesara achitarii serviciului medical solicitat.

MediHelp Card
3
Achita

Achita

Mergi la furnizorul medical si achita direct cu cardul de plata MediHelp.

MediHelp Card

Beneficii asociate cardului MediHelp:


BLUE AZURE COBALT ADMIRAL ROYAL
Limita maxima a politei pe an
500.000 €
1.200.000 €
1.500.000 €
2.000.000 €
3.000.000 €
Spitalizare
Tratament pentru cancer
Servicii de transplant
Servicii de ambulanta locala
Imagistica avansata
Evacuare medicala Internationala de urgenta

Chirurgie in ambulatoriu

Ambulatoriu

Maternitate(perioada de asteptare 12 luni)

Stomatologie si Oftalmologie(Optional - perioada de asteptare 6 luni)

Preventie(Optional - perioada de asteptare 10 luni)


Cand vine vorba de asigurari medicale private, te poti baza pe noi. De peste 15 ani prezent pe piata, MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari internationale private de sanatate din Europa Centrala si de Est.

Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina cu succes asigurarea internatională de sanatate cu asistenta medicala internationala, in beneficiului clientilor sai.

MediHelp Card
Achizitioneaza-ti Cardul MediHelp
*varsta maxima pentru aplicare la polita de asigurare de sanatate este: 69 ani; **Minorii pot fi asigurati ca dependenti pe polita unuia dintre parinti
*Primele de asigurare au caracter orientativ si sunt valabile pentru persoane cu rezidenta in Romania.
Get A Qoute
* The maximum age for application to the health insurance policy is: 69 years; **Minors can be insured as dependent on the policy of one of the parents
* The insurance premiums are indicative only and are valid for persons who live in Romania.